ATANTTION: PO VIJNË HITLERËT E VEGJËL SERBË !

BEOGRAD: FËMIJËT SERBË NË KLASA, NË SHKOLLA ME SHENJA FASHISTE…SHQETËSUSE KANË FILLUAR DEBATET E NXEHTA  NË SHKOLLA DHE MEDIAT SEBRE.

SHPËRNDAJE