Tuna në shtrat me Gentën!

 

Pas lajmit se është biseksuale, Tuna ka vazhduar me provokimet e saj në Facebook.

 

Ajo ka publikuar në profilin e saj në Facebook një foto të saj mëngjesi me Gentën në shtrat. Tuna aktualisht ndodhet në Turqi, ku ndodhen edhe Genta, Ryva Kajtazi dhe Nora Istrefi.

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni