SALA NE MITING…

-Shkon Sala ne miting ne Veri te vendit dhe fillon ti drejtohet miletit:
– Milet i dashur, ne veriun e Shqiprise do ta mbjellim kumbulla. NderkoHe ne Jug e Shqiperise do te mbjellim rrush. E gjithe Shqipria do te jete Rrush e Kumbulla.


1 Komente

  1. naseri, March 15, 2012:

    Nje njeri ne Shkoder shef nje njeri tjeter buze lumit Drin duke pire uje ne lume, shkone duke i bertitur… mos pi uje se te ban dame ashte i nyte derdhen qenefet… ja kthene tjetri.!!!..fol Shqip ..nuk te kuptoj fare ore te keqen…kur e kupton Shkodrani qe eshte nga jugu!! i thote Shkodrani ….” te keshe kujdes pije ngadale se eshte i ftofte e te dhembe fyti pastaj

Komentoni