Për gjysmë orë hëngër 337 krahë pule

Japonezi Takeru Kobajashi ia doli të hajë 337 krahë zogu të pulës për gjithsej 30 minuta dhe të marrë shpërblimin 20.000 dollarë në garën “Wing Bowl XX” që u mbajt sot në mëngjes në Phialdelphia.

Takeru Kobajashi është fitues i shumëfishtë i garave për ngrënie.

Siç njofton AP, rreth 20.000 persona, nga të cilët shumica po ashtu hanin krahë pulash, kanë marrë pjesë në këtë manifestim.

Rekordin paraprak prej 255 krahësh e ka pasur amerikani Jonathan Sqwib.


2 Komente

  1. erblin, February 4, 2012:

    po ska ku i qon ma larg se 337, qfar trupi te vogel…

  2. Lulzim, February 4, 2012:

    nese i ka ndihmu dikush i ka ngren

Komentoni