Japonezi Takeru Kobajashi ia doli të hajë 337 krahë zogu të pulës për gjithsej 30 minuta dhe të marrë shpërblimin 20.000 dollarë në garën “Wing Bowl XX” që u mbajt sot në mëngjes në Phialdelphia.

Takeru Kobajashi është fitues i shumëfishtë i garave për ngrënie.

Siç njofton AP, rreth 20.000 persona, nga të cilët shumica po ashtu hanin krahë pulash, kanë marrë pjesë në këtë manifestim.

Rekordin paraprak prej 255 krahësh e ka pasur amerikani Jonathan Sqwib.

SHPËRNDAJE