Personat që gërhasin nuk janë të vetmit që ballafaqohen me këtë problem, pasi që kjo çështje zakonisht ndikon më shumë në individët që flenë afër atyre.

 

Megjithatë, ky problem i zakonshëm dhe irritues  mund të zgjidhet shumë lehtë me ndihmën e një ilaçi natyral dhe të thjeshtë.

 

Ky ilaç (lëng) i ka ndihmuar shumë njerëzve tjerë të cilët e kanë pasur problemin e njëjtë, dhe të njëjtin efekt do ta ketë edhe te ju.

 

Këta janë përbërësit që ju duhen për këtë ilaç:

 

– Dy molla

 

– Dy karota

 

– Gjysmë limoni

 

– Një rrënjë xhenxhefili

 

Këta përbërës i përzieni në blender dhe e konsumoni pas pak orëve që të jetë përgatitur.

 

Limoni, si produkt i pasur me vitaminë C, ndikon në pastrimin e kanaleve të hundës, ndërsa pastrimin total të hundëve e mundësojnë vetitë e ndryshme të mollëve dhe karotave.

 

SHPËRNDAJE