Willliam HAGUE për « Presheva Jonë” flet për dialogun mes Prishtinës dhe Beogradit dhe situatën në Kosovë

NESËR EKSKLUZIVE MUND TË LEXONI NË AGJENCINË TONË: SHEFI I DIPLOMACISË SË BRITANISË SË MADHE Z.WILAM HAGUE FLET PËR NEGOCIATAT  MES KOSOVËS DHE SERBISË, PËR KOSOVË, SHTETIN MË TË RI NË EVROPË..

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni