Shqipëria dhe Serbia kërkojnë së bashku të organizojnë Kampionatin Evropian për U21.
Kërkesa e përbashkët është dorëzuar në UEFA, të paktën kështu shkruan në një storje që ka publikuar nga gazetari Blendi Fevziu!
Nëse kjo vërtetë është bërë nga presidenti i Federatës së Futbollit Shqiptar, Armando Duka, kjo më nuk ka kuptim!
Përse kërkesën me Serbinë që e sulmon nga të gjithë anën Republikën e Kosovës dhe mundohet ta pengojë në çdo garë sportive.
Jo z. Duka, më Serbi nuk të duhet asgjë e përbashkët që të organizosh, veç kujtoje 14 tetorin e vitit 2014, se si keni kaluar me kombëtaren e Shqipërisë dhe para 32 mijë serbëve në stadium.
Çka nëse Kosova kualifikohet, a do t’i lejohet të paraqitet po e zëmë në Beograd!? Pak ka rëndësi kjo, e Kosova është shtet dhe as fare nuk intereson se kush është Beogradi.

https://www.facebook.com/share/r/9BXPZXz3zimv4YSY/?mibextid=0VwfS7

 

SHPËRNDAJE