NESËR EKSKLUZIVE MUND TË LEXONI NË AGJENCINË TONË: SHEFI I DIPLOMACISË SË BRITANISË SË MADHE Z.WILAM HAGUE FLET PËR NEGOCIATAT  MES KOSOVËS DHE SERBISË, PËR KOSOVË, SHTETIN MË TË RI NË EVROPË..

 

SHPËRNDAJE