Shaqirit e Behramit është kah i “fryen” të luajnë në Shqipëri ?

Polemikat e rrepta që u krijuan në mes shqiptarëve, madje duke i quajtur disa kosovarë që luajnë për Zvicrën tradhtarë, si duket do të kenë vazhdimin e tyre. Lajmi i fundit që vjen nga shteti helvetik, sipas gazetës “Zhurnal Plus”, është se Xherdan Shaqiri dhe Valon Behrami pas ndeshje, në biseda që kanë pasur me disa persona, kanë  shprehur dilemën nëse do të paraqiten në ndeshjen e dytë në mes këtyre dy përfaqësuesve, më 11 tetor 2013, pasi këta të fundit frikësohen për sigurinë e tyre.

Të dy këta lojtarë ishin cak i disa thirrjeve jo të këndshme ndaj tyre. Behrami madje u gjuajt gjatë lojës edhe me shkopinj, kurse Shaqiri u quajt tradhtar.


1 Komente

  1. Marco BesiTen, September 14, 2012:

    Si duket edhe shqiptaret (profesionalist) pe shohin se Shqiperia edhe Kosova nuk jan njerz po jan Kafsh.. Loja ma e mire dhe ma argetuese qe u duft te jet midis Shqiperi dhe Zvicerres ku dy anet kan qen shqiptar ka dal te jet loja ma polimike.. Ktu dihet mire se federata e kombetares ka ber ndarje dhe perqarje edhe mu per ket arsye duhet te jep dorheqje..
    Ndoshta edhe 5 e zvicerres dot jet Hero i sportit shqiptar …
    5 E zvicerres nese deshiron ta shoh kombetare e shqiperis mire, ateher ata duhet te kerkojne qe federata e Koruptume te largohet

Komentoni