OVL e UCPMB-së organizon AKADEMI PËRKUJTIMORE në Rahovicë-PRESHEVË për heronjët dhe dhe dëshmorët e lirisë-14 Maj të gjithë së bashku!

 

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni