Taipeh, 2 dhjetor – Një 22-vjeçare ishte duke ushqyer majmunët kur ata e “sulmuan” duke kërkuar ushqimin brenda fustanit të saj dhe duke i ulur poshtë pjesën e përparme të tij.

Kjo zhveshje e pacipë nga ana e majmunëve ka ndodhur në një kopsht zoologjik në Tajvan. Megjithë përpjekjet e vajzës, fustani i është ulur shumë siç duket edhe në këto foto, që i transmeton BW

SHPËRNDAJE