Këngëtari i ri kanadez, më i dashuri i të rinjve Justin Bieber ka pësuar lëndime të rëndë në gjoks dhe fëtyrën e tij në ring nga një mec boksi, njoftona agjencia informative “Presheva Jonë”, duke ju referuar mediave botërore. 

Los Angelos, 20 mars

Madje mediat perendimore duke njoftuar per kete incidnet parapqitejn foto e tij  ku shifet ai i saktosur, maskruar nga të rënat e boksit, kundërshtarit të tij, fotografi këtu që sigurisht miliona fansave të tij nuk do t’i pëlqenin t’i shohin këto skena të përgajkaura.  Pas mecit,  18 vjecari biriet ifotografuar nga kell< tony fotografitë e tija të hajosura janë botuar në revistën e njohur  “Compelx’s”.

(VIDEO, shiko tek TV Presheva Jonë)         http://www.preshevajone.com/

SHPËRNDAJE