CICCOLINA 60 VJECE, KUR DEL NE SKENË, KUSH NUK KTHEN KRYT MA KAH ATO T'REJAT..

CICCOLINA...60 vjecare vazhdon jo vetëm ta mbajë veten por edhe te provokoj ende te rinjte, madje edhe duke përzhdredhur atyre qafën dikur në parlamentin italian, e sot rrugëve të Romës, nga shikimet e tyre.

Bukuria dhe sharmi i saj u dëshmua edhe dje gjatë prezentimit të saj para publikut në një chow-program duke kënduar  e vallëzuar , ku ish-ylli i pornografik ka provuar të jetë vetëm si sulfur …ku ishte veshur bukur e pa “censurë”

Veshur me nje fustat te bukur e të gjatë që mbulonte vetem 29 për qind të trupit të saj ajo përkundër viteve duket ende vitale, energjike dhe joshëse ku gjinjtë e saj të gofuara vec sa nuk pëlcitnin.. mbrëmë ka marrur duratrokitje të gjata frenetike nga publiku, ku ne ket dimër e nxehu sallën për 2 minuta..dhe njerëzit filluan t’i heqin  palltot…këmishat..bile edhe te poshtë.., por sigurimi kerkoi pak kujdes,  duke paralajmeruar se ne sallë paska edhe  fëmijë.

Ish-parlamentarja italiane Ciccolina e mezi përmbante gjoksin e saj dhe trupin gjenerozë për pak orë kënaqi publikun në sallë duke mos fshehur asgjë nga gjinjt e saj..Prezentuesi i programit i hodhi mbi gjoksin e saj një shall të lehtë..për t’mos e dhezur salliën..por ajo duke qeshur hjeku atë dhe e hudhi për toke…duke thënë ja sot ka kur, vitet me ikin…kam vapë…belisimoooo…


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni