CICCOLINA...60 vjecare vazhdon jo vetëm ta mbajë veten por edhe te provokoj ende te rinjte, madje edhe duke përzhdredhur atyre qafën dikur në parlamentin italian, e sot rrugëve të Romës, nga shikimet e tyre.

Bukuria dhe sharmi i saj u dëshmua edhe dje gjatë prezentimit të saj para publikut në një chow-program duke kënduar  e vallëzuar , ku ish-ylli i pornografik ka provuar të jetë vetëm si sulfur …ku ishte veshur bukur e pa “censurë”

Veshur me nje fustat te bukur e të gjatë që mbulonte vetem 29 për qind të trupit të saj ajo përkundër viteve duket ende vitale, energjike dhe joshëse ku gjinjtë e saj të gofuara vec sa nuk pëlcitnin.. mbrëmë ka marrur duratrokitje të gjata frenetike nga publiku, ku ne ket dimër e nxehu sallën për 2 minuta..dhe njerëzit filluan t’i heqin  palltot…këmishat..bile edhe te poshtë.., por sigurimi kerkoi pak kujdes,  duke paralajmeruar se ne sallë paska edhe  fëmijë.

Ish-parlamentarja italiane Ciccolina e mezi përmbante gjoksin e saj dhe trupin gjenerozë për pak orë kënaqi publikun në sallë duke mos fshehur asgjë nga gjinjt e saj..Prezentuesi i programit i hodhi mbi gjoksin e saj një shall të lehtë..për t’mos e dhezur salliën..por ajo duke qeshur hjeku atë dhe e hudhi për toke…duke thënë ja sot ka kur, vitet me ikin…kam vapë…belisimoooo…

SHPËRNDAJE