Bajrami triumfon ndaj polakut

(AIK-Presheva Jone)

Xhavit Bajrami (“Xhentëlmeni”) shënoi fitore në përballje me polakun, David Trulka, në meçin e zhvilluar në Schliren të Zurich-ut të Zvicrës. Mbrëmja ishte organizuar mirë nga vëllezërit Bajrami si dhe dashamirët e këtij sporti krijuan atmosferë të shkëlqyeshme. Xhavit Bajrami ishte shumë më i fortë e më i mirë, duke e goditur disa herë këmbën e majtë të polakut. Trulka mundohej më ndërhy disa herë me grushte, por pa sukses, sepse Xhaviti ishte një luan i pandalshëm. Qysh në rundin e parë pothuajse e kreu punën kick-boksieri ynë, por mbahej polaku deri në fund të rundit të dytë, kur gjyqtari e ndërpreu meçin. Xhaviti shënoi fitore të madhe dhe të lehtë ndaj polakut. Xhaviti tash është kampion aktual bote në dy versionet më të mëdha, ISKA dhe WKN.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni