“Presidenti i FIFA-s z.Sepp Bllater bashkë me stafin e FIFA-s ka marrur vendim të prerë rreth raportev tona të reja me Federatë Ndkerombëtare të Futbollit, cka kanë mbtur aty vec edhe disa formalitete mas hume ceremoniale dhe teknike.  Këtë e ka konfirmuar vete z.Bllatre ne konfeencëne s hytpit, vednikyi cili eshte prezentuar edhe ne web faqen e FIFA-s. Dhe une nuk di ju gazetarët si po keni kohe të mereni me propagandën serbe..”, ka deklaruar kryesuesi i FFK-së z.Vokrri për agjencinë “Presheva Jonë”.

 

Prishtinë, 25 maj

 

 

Siq dihet të martën e kaluar komiteti ekzekutiv i FIFA-s ka dhënë miratimin për Kosovën, që të luajë ndeshje miqësore me ekipet e saj kombëtare. Knaë njoftuar emdiat tonma si dhe ato bnotërore. Dhe pas kërtij vendimi të FIFA-s mediat serbe bashkë Federatën Serbe të Futbollit kanë filluar të “qesin flakë” për goje. Dhe vetëm një ditë pas takimit mes Platinit dhe Bllater, ky i fudit ka shpjegur qartë aresyet për pranimin e Kosovës në FIFA, ku mediat serbe nisën me propagandën e tyre, siq zakonisht, ku pas cdo njohje të Kosovës nga vendet botërore.

 

Se si i  kometnon  raportimet  e mediave serbe se shefi i FIFA-s i “paska hëngër” fjalët dhe se cështja e FFA-s në raport me Kosove do të risshqyrtoj apo  FIFA-s e spak shtyre vendimin pë rmë vonë z.fadil Fokri, kyretar i FFK-së për agjencinë informative “Presheva Jonë” keto raportime të mediave serbe i ka cilësuar si propagandë, sepse sipas Vokrrit gjithcka është e përfunduar. “Presidenti i FIFA-s z.Sepp Bllater bashkë me stafin e FIFA-s ka marrur vendim të prerë rreth raportev tona të reja me Federatë Ndkerombëtare të Futbollit, cka kanë mbtur aty vec edhe disa formalitete mas hume ceremoniale dhe teknike.  Këtë e ka konfirmuar vete z.Bllatre ne konfeencëne s hytpit, vednikyi cili eshte prezentuar edhe ne web faqen e FIFA-s. Dhe une nuk di ju gazetarët si po keni kohe të mereni me propagandën serbe..”, ka deklaruar kryesuesi i FFK-së z.Vokrri për agjencinë “Presheva Jonë”.

SHPËRNDAJE