(AIK-Presheva Jone)

 

Vesa Luma thotë se ajo është përplot angazhime gjatë këtij fundviti, ndërsa së shpejti do të sjellë edhe një këngë të re. “Vitin e kaluar nuk isha aq prezentë në programet festive të Vitit të Ri, kështu që këtë vit kam vendosur të jem më e pranishme”, është shprehur Vesa për media. “Këtë vit, bashkë me idenë e të të gjithë këngëtarëve dhe të televizioneve po mendojmë se do të sjellim diçka më ndryshe. Shumica e këngëve të dëgjuara gjatë gjithë vitit nuk do të jenë prezentë. Zakonisht në të gjitha pjesëmarrjet që kam qenë, sa u përket xhirimeve të fund-vitit, të gjitha kanë qenë ndryshe. Janë disa biseda interesante”.Edhe pse është në përfundim të një kënge të re, Vesa thotë se publikimi i saj do të bëhet vetëm pas Vitit të Ri.

SHPËRNDAJE