Toni Kroos, Elneny dhe Thiago Motta janë cilësuar sipas statistikave si pasuesit më të saktë në Evropë. Disa mesfushorë janë të jashtëzakonshëm në pasim dhe shumë rrallë bëjnë gabime dhe ja kush janë këmbët e arta të kontinentit.

Toni Kroos, ashtu si gjithmonë në vitet e fundit, vazhdon të qëndrojë në majën e listës, por bashkë me të janë edhe Elneny i Arsenalit dhe Thiago Motta i PSG.

Kroos dhe Elneny kanë përqindjen më të lartë të saktësisë në pasime, me nga 92.7 % për ndeshje, që është edhe një shifër e jashtëzakonshme, por shumë pranë tyre është edhe italiani, i cili saktësinë për ndeshje e ka 92.6 %.

SHPËRNDAJE