(AIK-Presheva Jone)

Ftubollisti kyi I Chelsea dhe kombëtares Angleze,John Terry është shprehur për portalin syrëtarë të klubit Londinez se dicka e mirë I prêt ata dhe tifozët e klubit.

“Është e vërtetë se kemi humbur mjaftë pikë të rëndësishme gjatë kësaj periudhe kohore,megjithëatë mendoj se vitin e ardhshmë do ti kompenzojmë të gjitha prap do jemi kampion I premier ligës.

“Ne edhe vitin e kaluar kami humbur pikë shumë të rëndësishme megjithëatë në fund ia dolëm që ta ngrejmë trofeun,nuk duhet të harroni se ne jemi kjo skuadër që prej vitesh dhe mbase fajet I ka pakas edhe gjenerata paksa e plakur,na duhet të rinjë në këtë skuadër,edhe pse kjo nuk duhet të jetë arsye për rezultate të doba,të gjithë jemi profesionistë”

SHPËRNDAJE