(AIK-Presheva Jone)

Futbollisti Portugez i Mancheste United ,Luis Nani,është deklaruar se vitin e ardhshëm do të jetë një kandidat I denjë për të fituar topin e artë,pasi që do të luaj edhe më mire se gjatë vitit që kaloi.

 

“Përderisa bashkëpatrioti im,Ronaldo ishte këtu,tek Manchester vërtetë ishte e vështirë që dikush tjetër ti tregonte aftësit e tija,por pasi që ai shkoi këtu tek ka shumë mundësi për të rinjët,dhe unë po e shfrytëzoj një mundësi të tillë e cila mu ka dhënë që të mbuloj boshllëkun e lënë nga Ronaldo”

“Pasi shkoi Ronaldo,Ferguson më mori dhe më tha se unë do të isha ai që do ta zëvendësoja atë,në filim mu dukë një përgjegjësi vërtet shumë e madhe,por tani që po mësohem është më e lehtë,Fergi një ditë më tha se po e mbuloj kënaqshëm pjesën e lënë bosh nga Cristi” ka përfunduar Nani

SHPËRNDAJE