Kryetari i LRF të Gjakovës, Agim Nura me bashkëpunëtorë, pritën sot presidentin e FFK-së, Agim Ademi. Gjatë këtij takimi u bisedua për problemet dhe kërkesat e klubeve të këtij regjioni para edicionit të ri garues.
Presidenti i FFK-së tregoi planet e institucionit që drejton për fuqizimin e Lidhjeve Rajonale të Futbollit me strategjinë e re zhvillimore si dhe për gatishmërinë e FFK-së për të mbështetur projektet e ndryshme në infrastrukturën e futbollit të këtij regjioni.
Ndërkaq, drejtuesit e regjionit i dhanë përkrahje punës së presidentit Ademi dhe vlerësuan lart përkushtimin e tij dhe të KE të FFK-së, pasi rezultatet e punës së deritanishme tashmë janë prekshme kudo.

Lidhja Rajonale e Futbollit e Gjakovës
05.07.2021

SHPËRNDAJE