Dëshmitarët okular i kanë thënë agjencisë “Presheva Jonë” duke shprehur keqardhje se skishin pasur mundësi  t’i japin ndihmë për shkak se gjithcka kishte ndodhur shpejt dhe paprtimas, meqë incidenti kishte n dodhur vonë dhe nuk është dëgjuar zhurmë apo britma, për shkak se aty jetonte i vetem nje plak i shtyrë në moshë, por vetëm ku kanë parë flakën në qiellë dhe gjithka ishte vonë.

Preshevë (Rahovicë) 31 mars/ AIK-Presheva Jonë

Sot rreth orër 22:35 minuta ka ndodhur një tragjedi në fshatin Rahovicë të Preshevës  ku zjarr kishte papritmas  shtëpinë e Asllan A. (89 vjecar). Për shkak  flakës së madhe që kishte përfshirë ka humbur jetën Asllan A. i cili ka jetuar i vetëm në këtë shtëpi, njofton AIK “Presheva Jonë”.  Menjëherë në vendin e ngjarjes kanë arritur organet kompetente bashkë ndihmat e zjarrfikësëve. Policia lokale edne s’ ka dalur me informacione për shkakatarët e ndezjs së kësaj shtëpie, por hetimet vahodojnë. Dëshmitarët okular i kanë thënë agjencisë “Presheva Jonë” duke shprehur keqardhje se skishin pasur mundësi  t’i japin ndihmë për shkak se gjithcka kishte ndodhur shpejt dhe paprtimas, meqë incidenti kishte n dodhur vonë dhe nuk është dëgjuar zhurmë apo britma, për shkak se aty jetonte i vetem nje plak i shtyrë në moshë, por vetëm ku kanë parë flakën në qiellë dhe gjithka ishte vonë. /k.m

SHPËRNDAJE