Vala përmes një komunikate për mediaka njoftuar se sonte në orën 00:00, do të mbahet ceremonia zyrtare e kalimit të të gjithë numrave Z-MOBILE në platformën e VALA-së.

“Ngjarja do të organizohet në ndërtesën kryesore të Telekomit të Kosovës”, thuhet në njoftim.

Këtë vendim më herët e kishte marrë Bordi Drejtues i Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP).

SHPËRNDAJE