Braziliani Robinho ka folur me keqardhje për dy gjëra,për largimin e tij nga Santosi dhe Reali për të cilët klube flet me nostalgji.

Nuk pendohem që u largova nga Reali apo Santosi,por për mënyrën se si jam larguar.
Unë cdo ditë flas me Neymar dhe i jap atij këshilla për futbollin europian,ai nuk është i njëjtë me atë brazilian,por unë mund tju them se ai nuk ka edhe aq nevoj për këshilla pasi që ai është thjesht  një futbollist i lindur dhe shumë i talentuar.

SHPËRNDAJE