WordPress sapo ka lajmëruar versionin e ri, WordPress 3.1.4, i cili përfshin një përditësim në mbrojtje dhe sigurim për të gjithë versionet paraprakë.

WordPress thotë që lëshimi i ri paraqet disa arnime në siguri dhe mbrojtje të forcuar, veçanërisht duke adresuar një çështje që do të mund të lejonte një përdorues që të kishte qasje më të madhe në uebfaqe.

Shtypni këtu për të shkarkuar këtë version të ri ose vetëm bëjeni një përditësim të WordPress-it tuaj në hapësirën e adminit të uebfaqes tuaj, duke shkuar në Dashboard → Meny e përditësimit.

Në formimin e këtij përditësimi punuan zhvilluesit në WordPress si Alexander Concha dhe Jon Cave./pcworldalbanian

SHPËRNDAJE