Gjenevë, 2 shkurt -Resul Maliqi me origjine nga Presheva, nxenes i shkolles Fillore në Gjeneve (4P) vec qe eshte futbollist i njohur ne ekipin Olympique de “Genève FC” ai eshte edhe vrapues i mire.

 

Ne Gjenevë jane zhvilluar garat e vrapit te moshave te ndryshme.  Resul Maliqi që i takonte kategorise së juioreve (2010 dhe 2011) ka arritur suksese, duke arritu te zen vendin e parë i cli me pas u shpërblyer me medalje.  I riu nga me origjine nga Presheva Resul Maliqi futbollist i “Olympique de Genève FC” dite me pare ne ndeshjen mes Olympique de Genève FC dhe CS Interstarshënoi sheoni dy gola

.

 

 

SHPËRNDAJE