Presheve – Nje mesuburre 41 vjecar nga fshati Rajince i komunën e Preshevës, i punësuar në Shkollën Fillore “Zejnel Ajdini” eset arrestuar nga polcia  për dyshimin se kishte lidhje seksuale me nje nxënëse trembëdhjetëvjeçare të kësaj shkolle, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve te policise.

Policia arreston nje 41 vjecar në Preshevë. Dyshohet per pedofili në lidhje seksuale me nxënëse (13)

Ndryshe prokuroria publike në Vranjë njoftone se dyshojnë se personi i arrestuar kishte një lidhje emocionale dhe seksuale me një nxënëse trembëdhjetë vjeçare.

Me propozimin e Prokurorisë së Lartë Publike, gjyqtari i procedurës paraprake urdhëroi të dyshuarin të ndalojë deri në 30 ditë. Gjatë hetimeve të mëtejshme do të merren prova të tjera, si dhe ekspertiza e nevojshme, thuhet ne  deklaratë

SHPËRNDAJE