(AIK-Presheva Jone)
Skuadra e Real Madridit ka bërë sot herët në mëngjesë ushtrimet e para të këtij viti në prani të mbi 5 mjë spektatorëve të cilët u kënaqën me yjet e tyre.
“Skuadra ushtroi kryesishtë ushtrime nxehëse,të cilat u kryen me sukses edhe nga futbollistët të cilët u ribashkuan me skuadrën. Skuadrës ende i mungojnë Higuain,Diarra dhe Dudek”
“Futbollistët e kluit mbretëror u ndanë në dy grupe për të luajtur një ndeshje prove para tifozëve të cilët u kënaqën duke i parë yjet e tyre tek sa shënonin gola ndonëse nuk ishin të rëndësishëm dhe me vlerë. Dicka që i gëzoi më së tepërmi tifozët ishte gjendja e Riki Kaka’ i cili tregoi një formë të jashtëzakonshme,dhe shënoi golë në atë ndeshje prove” është thënë në sajtin zyrëtarë të Realit.
SHPËRNDAJE