(AIK-Presheva Jone)

Mesud Ozill,futbollisti Turk me pasaportë Gjermane është shprehur i kënaqur me periudhën e deri tanishme të kaluar në klubin mbretëror duke u shprehur se shpreson që viti i ardhshëm do të jetë edhe më i suksesshëm për të dhe për Realin.
“E vlerësoj si të suksesshme periudhën gjashtëmujore të kaluar në Madrid,shpresoj se do të jetë edhe më e suksesshme pjesa tjetër e karrierës time të cilën do ta kaloj së bashku me shokët e mi në klubin mbretëror. Ende nuk kam fituar asnjë titull këtu,mirëpo unë kam ardhur sepse dua të fitoj dhe do ta bëj të pamundurën që ti ndihmoj klubit tim për të fituar titur”
“Nëse unë jam këtu sot,atëher ajo është sepse ishte Jose Mourinho i cili më kërkoi,ai tek sa unë luaja për ëerderin në Gjermani më pa si pjesë e grupit të Real Madridit i cili do të jetë kompetitiv,pastaj unë kisha edhe mbështetjen e gjithë familjes time gjithaështu edhe bashkëlojtarëve të mi të cilët i gjeta në club prej vitesh po edhe ata që erdhën bashkë me mua: ka përfunduar Mesfushor.
SHPËRNDAJE