Përjetësisht falënderues mikut tonë të madh, senatorit republikan Robert Joseph Bob Dole, ka shkruar z. Ademi.

“Kisha nderin të takohesha dhe të bashkëbisedoja me një personalitet të tillë, i cili veprimtarinë e tij në masë të madhe ia kushtojë mbrojtjes së popujve të shkelur, e në veçanti popullit shqiptar në Kosovë”, është shprehur presidenti Ademi.

Vizioni dhe mbështetja e tij për Kosovën në periudhën e rrugëtimit për liri e shtetformim ishte parezervë.

Zoti të bekoftë, pusho i qetë Senator!

Gjithmonë do të jesh në zemrat e kombit shqiptar!
🇽🇰🇦🇱🇺🇲

SHPËRNDAJE