Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosoves, z. Agim Ademi, ne diten nderkombetare te familjes ka uruar cdo familje shqiptare per mbaresi dhe mireqenie.

 

Z. Ademi ne urimin e tij ka thene se familja eshte bekim nga Zoti dhe ate duhet ta ruajm e te punojme per te si dicka te shenjte

 

SHPËRNDAJE