(AIK-Presheva Jone)

Një problematikë tjetër e cila duhet të merret në konsideratë në udhëheqësin e Real Madrid është edhe gjendja e kontratës së Pepe e cila është pran përfundimit.

“Sikur cdo njëri me mendje të shëndoshë edhe unë nuk jam budalla ta nënvlerësoj atë se Real Madrid është një ndër klubet më të mëdha në botë,dhe për këtë dëshira ime është të qëndroj këtu edhe për disa vite” ka deklaruar Pepe.

“Megjithëatë këtë punë më së miri e dinë zoti dhe Real Madrid pasi që nëse kontrata do të më konvenoj sigurisht se nuk do të kërkoj të largohem,por nëse unë nga krerët e klubit do të jem i nënvlerësuar sigurishtë se do largohem” ka përfunduar mbrojtësi brazilian me pasaportë portugeze.

SHPËRNDAJE