Kaltrina Mehmeti, prishtinalikja që po shkëlqen në Paris

Padyshim se ky do të ishte epiteti që e meriton Kaltrina, ylli që po shëndrit në arenën ndërkombëtare me muzikën që po e kultivon, e  që së fundi ka lansuar projektin e saj të rradhë, ku shfaqet tejet atraktive rrugëve të Parisit, duke treguar për jetën high level që e bën atje bashkë me shoqe mbi një G – Class që për shumicën e shoqeve të saja, është ëndërr e pa arritshme.

Përveq life-styles, Kaltrina shquhet për talentin që ka për muzikën, me një zë shumë karakteristik e premtues për të kapur majat e industrisë muzikore, nëse vazhdon punën e vullnet.

Vlenë të theksohet se Kaltrina është vetëm njëra ndër “çikat” e Kosovës që po e shkruajn me duart e tyre secila nga një storje suksesi, përkundër sakrificave që prindërit e tyre i kanë kaluar qysh kur janë larguar nga Kosova për arsye politike e ekonomike, Katrina me shoqe gjejnë kurajon dhe punojnë pa ndalë që tu tregojnë Evropës se kur konsiderohemi të barabartë në një shoqëri, padyshim se jemi konkurrues si shqiptarë, e jo rrallë edhe më të mirët.

Shijojeni më poshtë tek linku hitin e fundit të Kaltrinës:

SHPËRNDAJE