(AIK-Presheva Jone)

Prej muaj flitet se Kristiano Ronaldo ka një djal nëna e të cilit nuk dihet se cila është. Kush në të vërtet është nuk dihet as sot,por se ka një marrëveshje 10 milionëshe mes saj dhe Ronaldos e dinë të gjithë. Megjithëatë me sa duket tani nëna 20 vjecare ka kuptuar sa vlejnë 10 mln dhe sa fëmija

“Më besoni se kam ndryshuar mendje lidhur me atë cë kam nënshkruar me Cristianon,ishte një natë tmerri për mua ajo kur e nënshkrova atë kontrat e cila më bëri milioner por që ma dogji zemrën” është shprehur nëna e djalit të Ronaldos.

“Ajo nuk ka as edhe një të drejtë mbi të birin tim,ka pranuar ofertën e cila është nënshkruar me vlerë 10 mln euro dhe kurr ajo nuk do të mund ta shoh birin tim.” citohen të kenë thënë miq të yllit portugez.

Megjithëatë vajza e re nuk do të heq dorë lehtë nga djali i saj,pasi që ajo pas cdo ndeshje e merr në telefon Ronaldon duke i dhënë komplimente për mënyrën se si ka luajtur dhe në fund të cdo bisede pason kërkesa për ta parë të birin.

SHPËRNDAJE