Preshevë, 10 mars -Pas nje semundje te gjate, sot paprimtas ka nderruar jete i riu Preshevar, Bejxhet Mustafa në vendlindjen e tij ne fshatin Zhunice.

Njoftohen miqët, shoket, familja dhe dashamiret se varrimi i te ndjerit bëhet diten e premte, me namazin e drekës, ora 12h.

Me nderime,
Familja Mustafa, Zhunicë, Preshevë

SHPËRNDAJE