Protagonistja e “X Faxtor” Biannca Lake ka shokuar shikuesit e emisionit të mëngjesit ndërsa është shfaqur duke ngritur pyetjen se përse duhet që të qëndrojë një femër vetëm me një mashkull në kohën kur mund të qëndrojë me të gjithë. Kërcimtarja e lokaleve të natës dhe njëkohësisht striptiste Biannca lake than ë emisionin e Holly Willoughby dhe Phillip Schofied se në krevat deri më tani ka shkuar me 200 meshkuj dhe brenda një jave ka fjetur me gjashtë të tillë. Ajo tha se kushdo që e gjykon për këto mendime është thjeshtë zheloz ose zheloze.

SHPËRNDAJE