(AIK-Presheva Jone)

Portieri i Interit të Milanos është një ndër caqet kryesore të përforcimeve të trainerit të djajve të kuq,përkatësisht Alex Feguson.

Manchester United janë në përgatitje e sipër për ta testuar Interin rrethë portierit brazilian . Gjendja në portën e Interit është duke u vënë në pikëpytje sa i përket Cezarit pasi që Interi ka filluar bisedimet për Vivianon e Bolonjës dhe tani për tani situata e portierit të shquar brazilian është shumë e paqartë dhe e mjegulluar.

Mund të kemi edhe një kalim të nxituar që neë afatin kalimtar të Janarit,pasi që edhe gjendja fizike,kthimi pas lëndimit i ka bërë mjaft dëm brazilianit.

SHPËRNDAJE