(AIK-Presheva Jone)

Andres Iniesta ka qenë protagonist i një reklame televizime me një ari e krijuar për TV GOL.

 

 

Filmimet e këti klipi i cili është realizuar për 1 milion e gjysmë abonentëve të paketës TV GOL janë zhvilluar në periferi të Barcelonës dhe kanë zgjatur dy ditë,30 nëntor dhe 1 dhjetor.

 

Kjo reklam është drejtuar nën urdhërat e Josep Miquel Aixalà dhe si moto kishte “një dhuratë për mikun tuaj më të mirë”

SHPËRNDAJE