Presidenti i Republikës Bamir Topi përshëndeti sot gjithë shqiptarët për heqjen e vizave dhe lëvizjen e lirë të tyre.

Tirane, 15 dhjetor (AIK Presheva Jone % TCH)

“Sot shqiptarët janë të lirë pasi realizohet ëndrra e shumë viteve. Ky është një moment që do të shkruhet me shkronja të arta në historinë e shqiptarëve. Të ndihesh i lirë do të thotë shumë”, u shpreh presidenti Topi.

Kreu i vendit vlerësoi kontrobutin e të gjithëve për rrugën e gjatë dhe të vështirë.

Deklarata e kreut të vendit u dha në ceremoninë e diplomimi të brezit IV të shkollës së studimeve politike.

SHPËRNDAJE