Pas asaj nate të magjishme,traineri i Barcelonës Pep Guardiola është shprehur jashtëzakonishtë i kënaqur me fitoren dhe është shprehur se është i privilegjuar që ka këtë skuadër nën drejtim.
Unë e kam thënë dhe e përsëris edhe tani,kam edhe një vitë kontratë me klubin katalunass dhe kam ndërmend ta përfundoj atë kontratë,ka deklaruar traineri spanjoll.
Në një klub tjetër unë jam i vetëdijshëm se do ta kisha të vështirë se do të mund ta gjeja një grup të tillë futbollistësh,ka përfunduar Guardiola.

SHPËRNDAJE