(AIK-Presheva Jone)

Traineri I Barcelonas është I sigurt se mbrojtësi I ti I krahut të djathë Dani Alves do të arrij ti bëjë ballë ofertës nga Manchester City.

Unë jam duke e përcjellur personalisht situatën e Danit dhe them se gjërat janë duke ecur mirë. E dimë të gjithë se City është I interesuar për Danin por ata janë të interesuar edhe për Iniestën dhe ne e pamë se futbollistët tanë janë të interesuar për sukses dhe jo për para.

“Besoj se deklaratën të cilën e dha para ca ditësh Iniesta se kurr nuk do të shkojë te City së shpejti do ta përsërit edhe Alves dhe do të nënshkruajm një kontratë të re me të”ka përfunduar Guardiola

SHPËRNDAJE