(AIK-Presheva Jone)

Futbollisti anglez David Beckham,I cili ka një kontrat valide me LA Galaxy të SHBA-vë pasi ka lëshuar një daklaratë ku ai kërkon një klub për stinorin e dyrë me që ka përfunduar kampionati në SHBA në mënyrë që ai të aktivizohet për tu riftuar nga skuadra Angleze,ka ngjallur interesimin e shumë skuadrave të cilat duan ta kenë atë .

Bayerni I Mynihut është një ndër skuadrat të cilat duan ta kenë Beckhamin ndoshta jo për cilësin si futbollist por për reputacionin dhe përvojën që ka e që do të ndikonte tek pjesa tjetër e skuadrës.

Ende nuk kanë filluar bisedimet mes palëve ,vetëm se është bërë e ditur se interesimi I Bayernit ekziston dhe se së shpejti do të bëhen të ditura kërkesat e Bexkhamit me që rast do të vijmë në përfundim se a do të vijë në jetë ky transfer.

SHPËRNDAJE