platttGjenevë/UEFA, 9 maj  -Para ca minuash agjenca e lajemve “Presheva jonë” nga selia e UEFA-s ka mesuar se Gjykata e Arbitrazhit Sportiv me seli ne Lozanë (CAS) sot ka marrë “verdiktin”  që dënimi i Platinis  duke denuar per  katër vite   (“UEFA has taken note of the decision of the Court of Arbitration for Sport to suspend UEFA President Michel Platini from any football-related activity for four years.“)

 

Gjykata e Arbitrazhit Sportiv me seli ne Lozanë i ka dhënë sot verdikit  për presidentin e UEFA-s  Michel Platini due edenuara të per kater vjet jashte “UEFA-s”, Ky suspendim vjet sot fill 7 ditë  pas anearesimit te Kosovës ne UEFA i cili procesin e anetaresimit e kishte zhagitur qe 10 vite ?! ne eme të “anëtaresimt të Kosovës ne OKB” ?! . Do theksuar sikru mediat kombätre dhe  nderkombëtare kishte akzuar Platinin si proserbe, te cilat akuza u degjuan edhe vitine kaluar ne rptestta etifozve shoiptare paar selise se UEFA-s ne Nyon te zvcres, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

 

Platini akuzohet për keqpërdorimin e parave zyrtare në UEFA gjatë detyrës së tij si president i këtij institucion. Ëshe perfolur ne Media se Platini ja kihste sjellur zullumin Blatterit per ta alrguar nga kreu i FIFA-s për tja zene vendin, por as vete si ka sjkruar mendja se ai vet u “ngulet”. Nuk thone se koti se ja bej dikujt varrin se mund te biesh vete!

SHPËRNDAJE