rtkvesliKonventa e djeshme e PDK-se ka qenë një prej ngjarjeve politike e cila u përvoll nga mediet e shkruara, ato online dhe radiotelevizionet e ndryshme lokale e nacionale.

Por në garën se kush por raporton më shumë lajme dhe kush po e citon më së shumti Kadri Veselin, duket se edhe kësaj radhe, e para dhe flamurtaja e informacionit “Made in PDK – Kadri Veseli“ ka dalë të jetë RTK përkatësisht portal i saj RTK online, shkruan Botapress.

Siç e shihni në këtë foto, për një moment në “front page“ të këtij portal janë emetuar 14 lajmë që kishin të bënin me konventën e PDK´së dhe aktivitetin e Kadri Veselit.

RTK vërtëtë është medium “më i pavarur“ në Kosovë, nuk varet prej askujt veç prej PDK-së dhe Kadri Veselit!rkkskse

SHPËRNDAJE