getoari

Getoar Selimi me këngë të re dhe shumë interesante.

Shoku i tij i ngushtë nga i njejti label, Onat, ka treguar se kënga do të quhet Berlusconi, duke u lidhur kështu me mbiemrin e ish kryeministrit italian Slivio Berlusconi.

Ende nuk dihet se pse Getoari ka vendosur për një titull të tillë por sido që jetë gjithçka do të kuptohet pas publikimit të kësaj kënge që pritet të ndodh shumë shpejt.

 

 

 

 

 

SHPËRNDAJE