Në Kuala Lampur të Malajzisë, mbahet festivali i modës muslimane “Islamic Fashion Festival”.

http://www.botasot.info/img/fashion-malaysia.jpegAktiviteti ka marrë nismë në Kinë dhe vende të tjera orientale dhe është i hapur për të gjithë stilistët që duan të provojnë krijimtarinë e tyre.

Në event stilistët janë munduar të përfeksionojnë veshjen standarde të traditës islamike, duke i dhënë më shumë ngjyra e hijeshi.

 http://www.botasot.info/reklama/fashion-malaysia1.jpeg

SHPËRNDAJE