Madje sipas kësaj gazete “pas  konsumimit të gjatë të këtij mishi, tek të rriturit mund të paraqiten probleme serioze në lukth dhe fyt…” që len të nënkuptohet se vetem mishi i Serbisë të bën hajr, pra nuk të bënë zarar?! Tregatrët shqiptarë, madje edhe serbët e blejnë  mishin në Kosovë, sepse ai atje e marin me cmim të volitshëm për dy –tri here më lirë se sa në Serbi, ku gazeta e konsideron Gjilanin si qendër e “konrbandës”. 

Bujanoc,17 nëntor/AIK-Presheva Jonë

Javëve të fundit inspektorët serbë në Bujanoc jnaë lëshuar në aksion kundër “kontabandës” siq thonë at me mish të tegtarve shqiptare nga Bujanoca, ka shkruar Blic, njofton agjencia informative kombëtare “Presheva Jonë”.

Sipas kësaj gazete mishi arrinë në Bujanoc nga Amerika, permes Malit të Zi dhe perms aerportit të Prishtinës via Bujanoc., për cka policia e Kosovës nmbyll sytë. Madje sipas kësaj gazete “pas  konsumimit të gjatë të këtij mishi, tek të rriturit mund të paraqiten probleme serioze në lukth dhe fyt…” që len të nënkuptohet se vetem mishi i Serbisë të bën hajr, pra nuk të bënë zarar?! Tregatrët shqiptarë, madje edhe serbët e blejnë  mishin në Kosovë, sepse ai atje e marin me cmim të volitshëm për dy –tri here më lirë se sa në Serbi, ku gazeta e konsideron Gjilanin si qendër e “konrbandës”.  Sipas “Blic” policia serbe paska gjetur një stok prej mbi 1.5  tonësh kg mish pule të ngrirë me prej ardhje nga SHBA-të i cili mish eshte future nga tregtarët shqiptarë  nga Kosova futet në Bujanoc e Preshevë

SHPËRNDAJE