Fëmijët e Sirisë falenderojnë Ronaldon (Foto)Disa ditë pasi ylli i Real Madrid bëri një video duke iu drejtuar fëmijëve sirianë, tashmë këta të fundit e kanë falenderuar atë

Ronaldo iu kishte drejtuar fëmijëve sirian me një video-mesazh, duke iu kërkuar atyre që mos t’a himbin shpresën dhe se ai është me ta, transmeton Sportali.net.

Tashmë fëmijët sirianë e kanë falenderuar atë me një, për më shumë shikoni foton.

SHPËRNDAJE