vokkSot më 11 maj delegacioni i FFK-së me Fadil Vokrrin, kryetar dhe anëtarin e KE Flamur Bunjaku udhëtuan për Meksikë ku do të marrin pjesë në kongresin e FIFA-s, i cili mbahet nga data 12 e 13 maj, e ku do të shqyrtohet kërkesa e FFK-së për pranim në FIFA, njofton Zyra per medie e FFK-se

SHPËRNDAJE